Vásárolj áruhitelre, akár kezdőrészlet befizetése nélkül!


Az áruhitel igénylés alapfeltételei:
 • 18. év betöltése
 • Európai uniós állampolgárság
 • Állandó magyarországi lakcím
 • Rendszeres, nyugdíjból vagy munkabérből származó min. nettó 65.000 Ft jövedelem
 • Saját telefonos elérhetőség, mobil vagy vonalas
 • A hiteligénylő nem szerepel aktív adósként a KHR listán

Szükséges dokumentumok:

AZ IGÉNYLÉS FOLYAMATA:

 1. Rendeld meg a kiválasztott terméket. A megrendelőlapon a fizetés módjának 'Áruhitel'-t kell választani.
 2. Munkatársunk a megrendelést követően fel fogja Önt keresni telefonon, visszaigazolja a megrendelést, és segít kiválasztani a megfelelő hitelkonstrukciót. Te is hívhatsz minket a 0620-9700798 telefonszámon.
 3. A Cofidis munkatársai telefonon fognak keresni hitel-előminősítés céljából a megrendelés visszaigazolását követő 3 munkanapon belül. Felhívjuk figyelmedet, hogy a Cofidis munkatársai rejtett számról fognak hívni. Te is hívhatod a Cofidist a 06 40 36 36 36 telefonszámon (munkanapokon 8-20 óráig).
 4. Amennyiben az előzetes bírálat eredménye pozitív, kérjük nyomtasd ki az e-mailben kapott szerződéscsomagot. Olvasd el figyelmesen a csomag elején található színes tájékoztatót és ez alapján készítsd össze a szükséges dokumentumokat.

  Bolti személyes beazonosítás esetén: Futáros beazonosítás esetén:
  1. Mielőbb fáradj be hozzánk személyesen (1064 Budapest, Bajnok u 30. H-P 10-18h) a kinyomtatott szerződéssel és a fent felsorolt
   szükkséges dokumentumokkal.
   Amennyiben nem tudsz nyomtatni, küldd el a szerződéscsomagot az ugyfelszolgalat@pcclub.hu e-mail címre, és majd mi kinyomtatjuk Neked.
  2. A szerződés aláírását követően néhány napon belül értesítünk, a számítógép átvehető.
  1. Futárszolgálatunk 3 napon belül felveszi Veled a kapcsolatot. Futárszolgálatunkat Te is keresheted a
   06 1 501 0306 telefonszámon
   (munkanapokon 9-18 óráig). Amennyiben a kapcsolatfelvétel nem történik meg 3 munkanapon belül, úgy tekintjük, hogy a hitelfelvételi szándékod nem áll fenn és hitelkérelmedet lezárjuk.
  2. További 7 munkanap áll rendelkezésre hogy megtörténjen a találkozó a futárunkkal, aki elvégzi az személyazonosságod ellenőrzését és elhozza a szerződéscsomagot a szükséges dokumentumokkal együtt.
   A szerződéscsomagot csak a futár hozhatja el, kérjük ne postázd azt , illetve kizárólag a futár jelenlétében írd alá és dátumozd azt.
  3. A szerződés aláírását követően néhány napon belül értesítünk, a számítógép átvehető.

Folyamatábra bolti személyes beazonosítás esetén:

Folyamatábra futáros beazonosítás esetén:


Munkáltatói igazolás letölthető innen.

A hiteligénylők hitelképességét minden esetben a Cofidis Magyarországi Fióktelepe vizsgálja a hitelt igénylő által bemutatott dokumentumok alapján. Az értékesítő és alkalmazottai semmilyen formában nem tudnak, és nem tehetnek a Cofidis előzetes jóváhagyása nélkül hitelajánlatot, vagy tájékoztathatnak a hitelelfogadás valószínűségéről. A Cofidis fenntartja a jogot, hogy az előzetes bírálat eredményét (akár pozitív, akár negatív az igénylőre nézve), nem köteles megindokolni, sem a hitelt igénylő, sem az értékesítő felé. Természetesen, az értékesítő minden, a Cofidis engedélyével kiadható információt közöl a hitelt igénylővel.Reprezentatív példa Promóciós konstrukció esetén: 1.500.000,- Ft, Referencia THM: 24,99%, Önrész: 0,- Ft, Futamidő: 60 hónap, Törlesztő részlet: 42.859,- Ft, Kezelési költség: 0,- Ft, Fizetendő teljes összeg: 2.571.516,- Ft, Hitel teljes díja: 1.071.516,- Ft. A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) d) és (3) alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a THM mértékével megegyezik. A feltételeket és a részleteket a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos COFIDIS Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja. Efront Human Mentor Kft a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A COFIDIS Magyarországi Fióktelepe és az Efront Human Mentor Kft alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.


Reprezentatív példa 0%-os konstrukció esetén: 1.500.000,- Ft, Referencia THM: 0%, Önrész: 0,- Ft, Futamidő: 12 hónap, Törlesztő részlet: 125.000,- Ft, Kezelési költség: 0,- Ft, Fizetendő teljes összeg: 1.500.000,- Ft, Hitel teljes díja: 0,- Ft. A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) d) és (3) alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A hitelkamat rögzített, a THM mértékével megegyezik. A feltételeket és a részleteket a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos COFIDIS Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe minden esetben fenntartja. Efront Human Mentor Kft a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe képviseletében, a COFIDIS Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el. A COFIDIS Magyarországi Fióktelepe és az Efront Human Mentor Kft alávetette magát a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexnek.Copyright 2020 Pcclub.hu